';
Image module

SVERIGEPREMIÄR PÅ ALLT FÖR SJÖN

PRESSMEDDELANDE

SVERIGEPREMIÄR PÅ ALLT FÖR SJÖN

Den välkända norska båttillverkaren Hydrolift investerar på den svenska båtmarknaden med full styrka, med nya modeller för både den privata och professionella marknaden samt nya återförsäljare. Under den kommande båtshowen All för Sjön är det Sverigepremiär för den första X-modellen från Hydrolift. X är en serie stilfulla modeller med utombordsmotorer där X-22 är den första modellen ut på marknaden. Hydrolift båtar är utvecklade, designade och producerade i Norge.

Hydrolift AS är en del av Eker Group, som består av flera högpresterande och banbrytande teknikföretag, alla med ett passionerat fokus på högteknologiska produkter med en distinkt design och hög prestanda. Eker Group ägs och förvaltas av prisbelönt industridesigner och entreprenör Bård Eker.

NY ÅTERFÖRSÄLJARE

På båtmässan Allt för sjön representeras Hydrolift av den nya återförsäljaren i Stockholm, Hydro Marine AB. Hydro Marine AB erbjuder hela Hydrolifts modellprogram och är centralt beläget i Stockholm på Biskopsuddens Marina.

EN BÅT – MÅNGA VAL

Hydrolift X—22 är en användarvänlig walkaround- / styrpulpet-båt med mycket bra köregenskaper. Denna modellen är utvecklad med fokus på bekväm gång och säkerhet till sjöss till ett konkurrenskraftigt pris. Den smarta och väl tilltagna aktersoffan har många innovativa lösningar. Den stilfulla styr konsolen är ergonomiskt utformad där körställning och enkel överblick har varit ledstjärnan, den innehåller dessutom rejält stuvfack och plats för en stor högupplöst 12’’ kartplotter. På fördäck finns en centrerad sittyta med stort stuvfack som enkelt kan göras om till en solsäng.

HYDRO MARINE AB:

Info@hydromarine.se

Tel. John:  +46 703800840

Tel. Morgan: +46 703800959

Recommend
Share
Tagged in