';

OPPLEV HYDROLIFT X-26 S PÅ TJUVHOLMEN 7. – 9. SEPTEMBER

Hydrolift lanserer den nye modelenl i X-serien Hydrolift X-26 S på bryggen til Hanami Restaurant på Tjuvholmen i Oslo. Båten vil være utstilt sammen med X-22 og begge modellene vil være tilgjengelige for demokjøring i perioden 7. til og med 9. september 11 – 18 alle dager.

For booking av demokjøring kontakt Sales Director Espen Finstad på: espen.finstad@hydrolift.com

Innholdsrik, fleksibel og voluminøs

X-26 S er en innovativ og helt ny modell på markedet, iscenesatt for trygg ferdsel og sosiale dager på sjøen. Modellen er fleksibel, grasiøs og utrolig innholdsrik med et helt nytt skrog som viderefører de unike kjøreegenskapene Hydrolift alltid har vært kjent for.

En nyutviklet motorserie fra Mercury i kombinasjon med et sikkert og effektivt skrog ivaretar et lavt forbruk og høy kjøreglede. God oversikt, mye plass og Hydrolift X-Seats med utallige innstillingsmuligheter, gir behagelig førerposisjon og mange muligheter for sosialisering og avslapning ombord.

Sosial og smart

En stor, fleksibel sofa vil huse hele familien komfortabelt rundt et stort foldbart cockpitbord. Ved smarte grep kan sofapartiet endres til en stor og behagelig solseng og lounge for avslapning i solen. Her kan du nyte sommerværet godt beskyttet for vinden resultert av båtens høye fribord. Under kjøring kan den fremre delen av U-sofaen gjøres raskt og enkelt om til sitteplass for 3 personer i kjøreretningen bak førerstolene.

Overnattingsmuligheter finnes også i en smart cabin som kan utstyres med toalett. Når i tillegg lagringskapasiteten er ivaretatt er det bare å nyte lange dager på vannet. Mulighetene er mange i den nye Hydrolift X-26 S.

Les mer om Hydrolift X-26 S

Geir Moen