Image module

Prototypebygger / Båtbygger

Vi søker en faglig dyktig prototypbygger med interesse for båtfaget og med relevant erfaring. Som Prototypbygger hos Hydrolift er det viktig å arbeide nøyaktig og selvstendig. Dine sosiale evner er også viktige, spesielt evnen til å samarbeide med utviklingsavdeling, produksjon samt leverandører. Forståelse for konstruksjon, tegninger og regelverk er en fordel.

Vi søker en person som er systematisk, ryddig og har sans for detaljer og kvalitet. Våre medarbeidere skal være de beste innen sitt fagområde, og ansatte hos Hydrolift skal utføre sitt fag med stolthet og sette sitt preg på hver enkelt leveranse. I tillegg kunne bidra til kontinuerlig videreutvikling av selskapets produktplattformer beregnet for krevende kunder.

Vi ønsker ressurspersoner som føler og tar ansvar individuelt og kollegialt som team. Selskapet verdsetter personlige egenskaper som entusiasme, fleksibilitet, egen “drive” og utpreget faglig interesse. Søker må ha førerkort og det er en fordel om søkeren har truckførerbevis.

Hydrolift AS kan tilby spennende og varierte arbeidsoppgaver i et miljø med høyt tempo og utfordringer i kø.

Arbeidsmengden tilsvarer 1/1 stilling.

Skriftlig søknad med CV og referanser sendes til mail@eker.no

vic